Har du svært ved at finde en god og personlig gave, som sætter sine spor i konfirmandens bevidsthed? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Unspoiled Jewels hjælper vi dig med at skræddersy og finde den helt perfekte gave, som både har et personligt og unikt præg. Vi hjælper dig med at finde en gave som vil blive husket og bevarer værdifulde minder.

 

 

For unge mennesker er konfirmationen et vigtigt milepunkt i deres liv. Det er tiden, hvor konfirmanderne for alvor skal træde i de ‘voksnes rækker’. Derfor er konfirmationsdagen en helt særlig dag, hvor huskværdige og betydningsfulde minder forplanter sig i konfirmandens bevidsthed. Om end du er familiemedlem eller gæst vil du altid gøre dit bedste for at give en god og personlig gave, som konfirmanden kan forbinde med konfirmationsdagen og de gode minderne derfra.

Herunder kan du suge en masse inspiration til dig, så du kan finde den helt rigtige konfirmationsgave – både til drenge og piger:

 

Find den perfekte konfirmationsgave

Når der skal ledes efter den perfekte konfirmationsgave, er det nemmere sagt end gjort. Hvad ønsker konfirmanden sig? Er der mon andre, som har fundet på samme gave? Blive konfirmanden overhovedet glad for gaven? Der er mange overvejelser forbundet med at finde den helt perfekte konfirmationsgave.

For at hjælpe dig på rette vej i gavejunglen, er her nogle råd til at den gode gave, som også er mere personlig og unik. Men først: hvorfor er en personlig gave til konfirmanden en god gave?

 

En god konfirmationsgave er en personlig gave

Konfirmationsdagen er for mange noget helt særligt. Både for konfirmanden selv, men også for den tætte familie og venner.

På den store dag sidder følelserne helt ude på tøjet. Om end det er de rørende og huskværdige taler, eller det er de mange sjove og gode øjeblikke, så er latter, glædeståre og højt humør helt sikkert kendetegn ved konfirmationsdagen. Nu er det for alvor blevet tid til, at konfirmanden skal træde det store skridt ind i de ‘voksnes rækker’.

Gavebordet er proppet med penge og alverdens fede ting, som gæsterne håber konfirmanden kan bruge. Ting som er nøje udvalgt fra konfirmandens lange og dyre ønskeliste i håb om at ramme rigtigt. Men det er ikke altid, det er disse gaver er dem, som bliver husket længe efter. Selvom det er gaver, som konfirmanden ønsker sig nu, vil de ofte ende i glemmebogen noget tid efter.

Du undgår at din gave ender i konfirmandens glemmebog, når gaven er tidsløs og har et personligt touch. En gave som kan følge dem gennem deres voksenliv, og minder konfirmanden om dagen, hvor han eller hun for alvor trådte i de voksnes rækker. En gave som følger dem, også når de flytter hjemmefra.

Nu tænker du nok sikkert: hvordan finder jeg en gave, som er personlig og skræddersyet til konfirmanden? Hvordan ved jeg overhovedet hvad der skal til, for at gaven bliver personlig? Heldigvis er vi eksperter i at gøre gaver personlige, og vi er særligt dedikeret omkring at alle gaver, skal betyde noget helt specielt. Vi gør det nemt at give en personlig gave.

Læs også hvordan vi laver nogle af de mest personlige smykker på markedet.

 

Find den rigtige gave – tilføj et særligt minde

For at en gave bliver meget personlig, handler det ikke kun om at forære noget som passer til modtageren. Det handler om at give en gave som har et helt unikt særpræg, hvori modtageren føler sig oprigtigt tilknyttet. En ting der kan få tankerne i gang og forplante sig i bevidstheden.

Til at finde ud af hvad konfirmanden oprigtigt er tæt knyttet til og holder kært, har vi lavet en inspirationsliste, som du kan bruge til at overveje, hvilke minder du kan bruge til at gøre din gave ekstra personlig og unik:

 

  • Et minde fra konfirmandens fødselsted- eller tidspunkt
  • Et minde fra området, hvor konfirmanden er opvokset
  • Et minde om en person eller kæledyr, som konfirmanden har en unik relation til
  • Et minde en betydningsfuld person, som er gået bort
  • Et minde om netop den dag det handler om, konfirmationen.
  • En unik relation til en sted eller land i verden, f.eks. hvor personen er født eller opvokset, eller hvis konfirmanden har familie eller lignende i udlandet

 

Der er mange muligheder for at gøre din gave helt speciel.  Det vigtigste er, at du finder et minde, som enten ligger konfirmanden eller jer begge nært. I det næste giver vi vores forslag og anbefalinger om perfekte smykker til konfirmation.

 

Personlig smykker som konfirmationsgaver til hende

Det kan være svært at finde det helt rigtige smykke til konfirmanden. Hvad kan hun lide? Er hun til sølv eller guld? Hvilke smykker går hun mon med? Uanset hvad hun er til, så vil du aldrig gå helt galt i byen, når det smykke du giver, betyder noget helt særligt. Vi har gjort det nemt for dig, at give et personligt smykke.

Vi giver her et bud på 3 populære konfirmations smykker til hende, som du selv kan skræddersy, så det bliver helt unikt og personligt og passer lige netop til konfirmanden.