Armbånd, halskæder og ringe. Find de mest personlige og unikke smykker.

Både når det gælder dig selv, eller den perfekte overraskelse til en der står dig nær, kan det være svært at finde et smykke som både er personligt og unikt.

Det helt rigtige smykke, er oftest noget som bringer mere end et flot design og et dyrt prismærke. Det skal nemlig være noget der skaber personlig værdi.

Vi ved alle hvordan vi gemmer på personlige smykker som har været med til at skabe minder og oplevelser, som vi ikke vil glemme. Hvordan historien bag et smykke kan være med til at gøre det uvurderligt for individet som er knyttet til dette. Denne stærke følelse af tilknytning, er præcis det som vi gerne vil fange i vores smykker.

 

 

Du selv vælger hvilket land eller kontinent du vil have indgraveret og med muligheden for at placere en diamant et helt specifikt sted som står dig nær, kan vi skabe et smykke som binder sig til dine mest værdifulde minder.

Du kan fange minder som har været et vendepunkt i dit eller din nærmestes liv, et minde som har været med til at forme dit mest lykkelige selv, eller et minde som er med til at ære og forevige en man har mistet.
Det vi prøver at sige er, at vi ikke kan eller vil fortælle dig hvordan du udformer dit smykke fra os. Det handler nemlig om dit minde, din oplevelse og dine følelser. For vores smykker er ikke til jer, de er til dig!

 

Det helt rigtige smykke

Vi har en unik samling af både halskæder, armbånd og ringe. Som alle kan tilpasses dig eller din nærmeste. Der er fri mulighed for at vælge materialer, indgraveringer og diamanter.

For at gøre smykket til sit bedste og mest unikke, er alle vores smykker håndlavet på bestilling. Kærligheden og personligheden som skal overdrages til modtager, skal stamme helt fra støbningen. Vi mener nemlig at, for et smykke kan være personligt, skal det være unikt.

 

Tilpas dit eget smykke

Gå på opdagelse i vores udvalg af smykker og tilpas materialet, indgraveringen og diamanterne, så du ender med et smykke som afspejler og knyttes til noget personligt om dig eller din nærmeste.

 

Gør det til personlige smykker

Da alle vores smykker har en geografisk indgravering efter eget valg, med muligheden for at placere en eller flere diamanter på lokationer som står dig nær, kan du skabe et smykke som fanger og afspejler et sted som du gerne vil holde fast i. Et minde om da du blev forlovet, dit første barn, den by du voksede op, eller et andet minde som du gerne vil forevige.

Se alle vores personlige smykker på vores shop.

 

Find de mest personlige halskæder

Vores personlige halskæder er et selektivt udvalg af små ydmyge halskæder og større mere prangende halskæder, alt efter ønske. Alle halskæderne har det til fælles at have en medaljon med din personlige indgravering. Du kan få lavet indgraveringer af både kontinenter, lande og stater. Med muligheden for at placere en eller flere diamanter, præcis hvor du ønsker på indgraveringen.

Lige meget om det er til dig selv eller en anden, kan du i halskæden forevige og knytte modtageren til et minde som kan vare hele livet. Det kan være alt lige fra dåbsgaven til forlovelsen, eller blot en fantastisk oplevelse som man ikke vil glemme.

 

Find de mest personlige armbånd

Alt efter ønske, fås vores armbånd i både nylon, guld og sølv. Til fælles for alle armbånd er, at de har en medaljon af valgfrit materiale, med en indgravering af et land som du selv vælger. Ligesom med vores halskæder, er det muligt at placere en eller flere diamanter steder som betyder noget for dig eller din nærmeste. Så du kan skabe det helt rigtige armbånd.

Et personligt armbånd er perfekt til dig selv, eller som en konfirmationsgave, bryllupsgave eller en gave hvor du vil forevige et minde hos modtageren.

Du kan se alle vores personlige armbånd her.

 

Den mest personlige ring

Ringe er oftest knyttet til noget meget personligt. Så hvad ville være bedre end at knytte “den personlige ring”, til et helt særligt minde. Et minde om jeres forlovelse, jeres barn, jeres første møde, eller mindet om en person som ikke er her længere.

En ring er nok en af de mest personlige gaver man kan give, så hvorfor ikke binde den personlighed til selve ringen.

Se alle vores ringe til kvinder.

Se alle vores ringe til mænd.