Filosofi

Organisationen bygger på integritet, kosmopolitisme og vigtigheden af, at livets minder og indtryk skal værdsættes. Det er nærværende værdisæt, som repræsenterer filosofien bag Unspoiled Jewels og danner grundlag for vores identitet. Vi ønsker at skabe smykker, der legemliggøre den netop samme følelse, som du havde, da du oplevede noget unikt på livets rejse.

Vores mål er at fastholde dine hjertenære følelser og transformere dem til en personificeret smykke, som giver dig muligheden for at bære dine mindeværdige følelser med dig – for evigt og altid.

 

Vores koncept 

Vi mener at det perfekte smykke er både elegant og tidløst, men vigtigst af alt skal smykket betyde noget helt særligt for ham eller hende, der bærer det. Vores smykkers skræddersyede design gør, at alle vores smykker er unikke og passer til person, som smykket er designet til. Ved at placere en diamant et særligt sted eller indgravere specifikke koordinater i smykket, er det en måde, hvorpå kunden bevarer sine mest kostbare steder og øjeblikke på livets rejse. Smykket vil legemliggøre de vigtigste minder for evigt og altid.